Privacy Policy

PRIVACY POLICY for W-CALL version 1.01 02.04.2020

 

 

Formål

W-Call behandler personopplysningene for å administrere kundeforholdet og våre forpliktelser i henhold til de enhver tid gjeldende lover og regler. Personopplysningene behandles for det formål å foreta sikker identifisering av kunden slik at disse kan på tryggest mulig måte benytte seg av våre tjenester samt betaling av disse.

 

Personlig data

Vi lagrer kun de data du oppgir når du registrerer deg som kunde hos W-Call.

 

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • e-post adresse

 

Opplysninger om kort og korttransaksjoner blir lagret hos vår betalingsleverandør, Stripe, som er en av verdens største leverandør av betalingstjenester.

 

Stripe er underlagt strenge krav for å ivareta din sikkerhet under det europeiske PSD2 direktivet samt EU’s personopplysningslov. (GDPR)

 

Hvordan vi bruker personlig data

WCall bruker informasjonen vi samler inn for å gi deg sikker tilgang og bruk av tjenesten, og for å gi deg WCall programmer og -tjenester du ber om å tilpasse og forbedre opplevelsen på våre tjenester samt generelt forbedre våre produkter, tjenester og til andre interne forretningsformål.

 

Når vi deler informasjonen din

WCall hverken selger eller oppgir dine personlige opplysninger til ikke-relaterte tredjeparter uten ditt samtykke, bortsett fra:

Til tilknyttede selskaper og tredjepartsleverandører for å kunne levere tjenester og informasjon på våre nettsteder, inkludert markedsføring og annonsering, og for å støtte vår virksomhet. Vi krever at disse partene håndterer personopplysninger i samsvar med relevante avtalefestede personvern- og sikkerhetsbestemmelser og denne personvernerklæringen.

Til andre selskap i forbindelse med salg eller overføring av en av våre produktlinjer eller divisjoner, som inkluderer tjenestene som tilbys gjennom en eller flere av WCall tjenester.

Til myndigheter eller andre organer som ellers måtte være nødvendig for at WCall skal overholde juridiske forpliktelser eller myndighetskrav.

 

Dine personlige valg

Du kan kontakte oss når som helst hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller personopplysningene vi samler om deg. Vennligst send inn dine henvendelser om personvern her:

 

post@wcall.no